Информации за испорака

Испораката е бесплатна за територијата на град Скопје и град Прилеп. Испораката за други градови во Македонија е во зависност од висината на нарачката. 

Испораката на производите се врши до бројот односно до домот на купувачите. Купувачите се одговорни за внесување на производите до својот дом.

Chavle Furniture Chairs and Tables - Столичара Чавле © 2019. UKION SHOPS